JET-Gruppe hrvatski
pretraživanje
pregledni dokumenti
unosi 0
prikazati

JET grupa | sa sigurnošću dnevno svjetlo.

Učinkovito i optički zahtjevno dnevno svjetlo.

Dobrodošli kod JET grupe – Vašeg snažnog partnera na područjima svjetlosne trake, svjetlosne kupole, piramide, proizvoda za oddimljavanje (RWA) / ventilaciju za industriju i komunalnu izgradnju te različita ostakljenja za arhitekturnu gradnju. Svjetlo, zrak i sigurnost – ovo su bitni faktori koji dnevno utječu na zdravlje ljudi. Za suradnike JET grupe nude se uvijek novi izazovi za rad na ovim odlučujućim indikatorima po kvalitetu života. Doista: ovo je vrlo široko polje. Stoga smo dorasli sa našim angažmanom te raznolikošču naših proizvoda i stekli veliko ime:

JET grupa.

JET-ovi proizvodi i usluge

Sa JET-ovim svjetlosnim kupolama i svjetlosnim trakama stoje Vam na raspolaganju raznoliki proizvodi za dnevno svjetlo i oddimljavanje, posebno za industrijsku gradnju. Ovi proizvodi su pogodni ne samo za novogradnje već i za sanacije postojećih zgrada.

Sa dovoljno dimenzioniranim JET-ovim svjetlosnim trakama dovodimo Vam besplatno dnevno svjetlo i u veće hale.
Svjetlosna kupola nudi višu kvalitetu življenja takoder i u individualnim okolinama. 

Za arhitekturnu gradnju posebnu snagu su pokazale zahtjevne JET-ove staklene konstrukcije. Uskom suradnjom sa arhitektima pretvaraju naši stručnjaci točno prema projektu također i „otkačene“ želje na gradilištu.

Za sigurnost Vaših zgrada projektiramo prema DIN 18232-2 zahtijevane uređaje za odvodnju dima i topline (RWA) koji odgovaraju aktualnim sigurnosnim zahtjevima te istovremeno nude veliki komfor sa prozračivanjem.
Funkcionalnim dopunama za svjetlosne trake, svjetlosne kupole i staklene konstrukcije nudimo za skoro svako područje primjene pogodna rješenja za odvod dima i topline.

Bild

JET pjenasti oblikovani dijelovi

Pakiranje brzo, sigurno i racionalno!
www.jet-verpackungen.de

 

JET Sondertorbau

JET Brakel Aero – gradnja specijalnih vratiju

Gradnja specijalnih vratiju - kompetentno i osobno!
www.jet-sondertorbau.de

JET-Gruppe hrvatski
[Wählen Sie hier Ihre Sprache aus]
[JET Standort-Websites]