Tijek radova

Savjetovanje

Da bi se mogli koncentrirati na Vaše želje, otvorili smo 5 centara u Njemačkoj, sjedište u Poljskoj te više pogonskih predstavništava u Europi, gdje smo se potpuno posvetili da nađemo i razvijamo rješenja za Vaše projekte. Naše savjeatovanje obavlja školovano osoblje te Vam garantira uslugu savjetovanja na najvišem nivou.

Beratung

Razvoj

Početak dobrog rješenja je jedna dobra ideja. Ideja, koja se nadovezuje na potrebe naših stranaka i nudi jedinstvena rješenja. Sa mnogo iskustva i sa visokim zahtjevima po kvalitetu nastaju tako novi i inovativni koncepti. Ovo nas čini jedinstvenima na tržištu.

Entwicklung

Projektiranje

Da bi prezentirali dobre ideje kao nova rješenja, zahtijeva se mnogo iskustva pri projektiranju. Naše kompetencije u statici i projektiranju RWA uređaja, dnevnog svjetla te sistema ventilacije garantiraju najvišu kvalitetu već prilikom planiranja Vaših projekata.

Projektierung

Proizvodnja

O produktnoj kvaliteti odlučuje kvaliteta proizvodnje. Pošto se želimo natjecati sa trajnošću i stabilnošću naših proizvoda te  pouzdanošću naših sistema, postavili smo vrlo visoka mjerila za proizvodnju.

Herstellung

Montaža

Pri montaži naših rješenja važno je imati mnogo iskustva te tehničkog znanja. Stoga mnogo polažemo na kvalifikacije naših montera kao i na održavanje rokova pri našim radovima.

Montage

Održavanje, Servis

Postrojenja naših stranaka su nastala sa mnogo angažmana i truda  našeg servisnog osoblja. Pošto smo uvjereni u kvalitetu naših rješenja i nitko bolje od nas ne pozna naše materijale i tehnologiju, nudimo Vam preko naših školovanih sistemskih tehničara održavanje/servisiranje staklenih konstrukcija, RWA uređaja i pričvrsnih naprava na krovu.

Wartung